Ξέσπα ο Ντένης Παπαγεωργίου για την οικονομική διαμάχη του με την Lindsay Lohan! - Gr Xpress

Top News

Ξέσπα ο Ντένης Παπαγεωργίου για την οικονομική διαμάχη του με την Lindsay Lohan!

Ξέσπα ο Ντένης Παπαγεωργίου για την οικονομική διαμάχη του με την Lindsay Lohan!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η είδηση πως η Lindsay Lohan είναι στα μαχαίρια με τον πρώην σύντροφό της και μετέπειτα συνεργάτη της στο club Lohan , Ντένη Παπαγεωργίου για οικονομικές οφειλές.

Μάλιστα ο Αλέξης Κουγιάς που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της ηθοποιού μέσω του γραφείου του έκανε την έξης ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.

Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.»



Από την άλλη, ο Ντένης Παπαγεωργίου μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής ξεσπά και μιλά για το συμβόλαιό του με την Lindsay και τους λόγους της διαφωνίας τους που έγιναν είδηση. «Αναφορικά με δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και δελτία Τύπου που αναμεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ σχετικά με τη “διαμάχη” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Lindsay Lohan και την εταιρεία που διαχειρίζεται το Club Lohan οφείλω να τονίσω κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας, πάντοτε με σεβασμό στο πρόσωπο της Lohan. 

Όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις πρέπει να σας πω το εξής: Εκείνη δεν συμμετέχει στο management της επιχείρησης που ασκώ αποκλειστικά εγώ. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί το Σεπτέμβρη του 2016 αναφέρεται πως πρέπει να της αποδίδουμε το 5% επί των καθαρών κερδών του club στην Αθήνα. Μάλιστα, στα εγκαίνια της δώσαμε το ποσό των 10.000 ευρώ και της ζητήσαμε να μας υποδείξει επισήμως το πρόσωπο που θα την εκπροσωπεί στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Συνεχίζοντας, ο επιχειρηματίας ανέφερε πως η Lohan τους είπε πως τα οικονομικά της, τα διαχειρίζεται δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο, με τον οποίο όμως οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν, παρά τις προσπάθειές τους. 



Ακόμη, για τις οικονομικές εκκρεμότητες ο Ντένης Παπαγεωργίου ανέφερε: «Σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα ζήτησε να της δώσουμε μετρητά. Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς capital controls και οι συναλλαγές δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο. 

Τέλος, για το αν θα δημιουργηθεί και στην Μύκονο μαγαζί με το όνομα Lohan, ο Ντένης Παπαγεωργίου ανέφερε πως υπήρχε μια τέτοια πρόθεση και αυτές τις μέρες θα οριζόταν ραντεβού για να συζητηθεί με την Lindsay Lohan, η προσπάθεια όμως ναυάγησε όταν ήρθε το δελτίο Τύπου από το γραφείο του Αλέξη Κούγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad