Έτσι επιλέγουν γυναίκες στη Τσεχία για να δουλέψουν σε πυρηνικό εργοστάσιο - Gr Xpress

Top News

Έτσι επιλέγουν γυναίκες στη Τσεχία για να δουλέψουν σε πυρηνικό εργοστάσιο

Έτσι επιλέγουν γυναίκες στη Τσεχία για  να δουλέψουν σε πυρηνικό εργοστάσιο (φωτο)
Η πρώτη σκέψη για το πυρηνικό εργοστάσιο είναι, λογικά, μία στολή που καλύπτει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Κάποιοι στην Τσεχία όμως είχαν πολύ διαφορετικό συνειρμό: το μαγιό.
Πυρηνικό εργοστάσιο στο Τεμελίν της Τσεχίας μετέτρεψε σε διαγωνισμό με μπικίνι τη διαδικασία για την επιλογή εκπαιδευόμενης. Δημοσίευσαν στο Facebook τις φωτογραφίες 10 αποφοίτων γυμνασίου με μαγιό και κράνος την προηγούμενη εβδομάδα, δηλώνοντας ότι όποια συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα αναδειχθεί «Μις Ενέργεια 2017» και θα κερδίσει δύο εβδομάδες πρακτικής στην εταιρεία.
«Πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ καλόγουστες. Ο συνδυασμός της ομορφιάς με το βιομηχανικό περιβάλλον δίνει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα», ανέφερε μάλιστα η εταιρεία σε σχόλιο στη δημοσίευση. Οπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη. «Θεωρείτε τον αριθμό των like κάτω από ημίγυμνες νεαρές γυναίκες ως επαρκές ή καλόγουστο κριτήριο για μία επαγγελματική ευκαιρία;», ήταν ένα ενδεικτικό σχόλιο χρήστη.
Τελικά, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η εταιρεία απολογήθηκε έπειτα από δύο ημέρες, δηλώνοντας ότι θα προσφέρει την ευκαιρία για πρακτική και στις δέκα κοπέλες, σύμφωνα με το CNN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad