Η άνοιξη είναι εδώ! Βάλε χρώμα στη ζωή σου - Gr Xpress

Top News

Η άνοιξη είναι εδώ! Βάλε χρώμα στη ζωή σου

Η άνοιξη είναι εδώ!  Βάλε χρώμα στη ζωή σου
Η άνοιξη παραδοσιακά είναι συνυφασμένη με τα πιο χαρούμενα χρώματα και prints. Ήρθε η ώρα να ξαναφορέσεις τις πιο έντονες και φωτεινές αποχρώσεις που λατρεύεις, μιας και λόγω της επιστροφής των 1980s στο προσκήνιο, το maximal επανέρχεται και έτσι κάθε είδους υπερβολή, είναι σχεδόν επιτακτική σε χρωματικό επίπεδο.
Λατρεύεις το κίτρινο; Ανυπομονείς να συνδυάσεις το πράσινο με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν; Η διάθεσή σου φτιάχνει με το φούξια; Τότε αυτή είναι η σεζόν σου! Φόρεσε όλα τα χρώματα που σου αρέσουν, παίξε με τους συνδυασμούς, όπως έκανε ο Demma Gvasalia για τον Balenciaga και γενικά τόλμα όλα όσα δίσταζες να κάνεις στο παρελθόν.




Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το τέλειο αποτέλεσμα θα κριθεί από τις λεπτομέρειες οπότε ανάλογα με τα χρώματα που θα φορέσεις, θα πρέπει να βρεις και το μακιγιάζ που θα ταιριάξει με το outfit σου. Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις έχουν πάντα ενδιαφέρον, αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρη ότι οι αποχρώσεις που συνδυάζεις ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους έτσι ώστε το αποτέλεσμα να κάνει statement αλλά να είναι και αρμονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad