Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη αλλαγή στο look της και οι φήμες εγκυμοσύνης! - Gr Xpress

Top News

Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη αλλαγή στο look της και οι φήμες εγκυμοσύνης!



Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη αλλαγή στο look της και οι φήμες εγκυμοσύνης!
Μπορεί το όνομά της να φιγουράρει ανάμεσα σε εκείνα των μεγαλύτερων σταρ που έχει αναδείξει διαχρονικά ο χώρος του ελληνικού πενταγράμμου, ωστόσο, η ίδια χωρίς να στέκεται σε ταμπέλες και τίτλους διοχετεύει την ενέργειά της σε αυτό που ξέρει να κάνει, να τραγουδά, ενώ ρισκάρει να «παίξει» με την εικόνα της, ανανεώνοντας συχνά πυκνά το στιλ της.
Την έχουμε συνηθίσει λαμπερή και απαστράπτουσα, με έντονο μακιγιάζ, αποκαλυπτικά ρούχα και έκδηλη τη θηλυκότητά της, ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται να έχει και την άλλη της πλευρά, την καθημερινή, που αρέσει πολύ στους θαυμαστές της.
Ο φακός του περιοδικού YOU τσάκωσε την coach του «The Voice» με χρυσό κολάν, γούνα και γυαλιά ηλίου κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» όπου βρέθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σημειώνεται ότι οι τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις με κολάν και κλειστά παλτό, φουντώνουν εκ νέου τις φήμες ότι κρύβει ένα γλυκό μυστικό, αυτό του ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad