Η «κωλοτούμπα» του Στάθη Στιβακτάκη: Δεν τήρησε τις υποσχέσεις του, ποζάρει ως μοντέλο με πανάκριβο outfit και πήρε μάνατζερ - Gr Xpress

Top News

Η «κωλοτούμπα» του Στάθη Στιβακτάκη: Δεν τήρησε τις υποσχέσεις του, ποζάρει ως μοντέλο με πανάκριβο outfit και πήρε μάνατζερ




Η «κωλοτούμπα» του Στάθη Στιβακτάκη: Δεν τήρησε τις υποσχέσεις του, ποζάρει ως μοντέλο με πανάκριβο outfit  και πήρε μάνατζερ (εικόνες)
Ο Στάθης Στιβακτάκης έβγαλε τις παραδοσιακές κρητικές βράκες και τα άρβυλα, άφησε τη γλίτσα του στο σπίτι, και έκανε αυτό που πριν από ένα μήνα ορκιζόταν πώς δεν θα έκανε ποτέ.

 Ο κρητικός αγρότης που κατάφερε τον τελευταίο ενάμιση μήνα να μιλάνε όλοι για εκείνον, όχι μόνο δεν επέστρεψε ακόμα στο νησί του μετά το αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα που τον έκανε famous, αλλά έκανε και την πρώτη του επίσημη φωτογράφιση ως μοντέλο, φορώντας πανάκριβα ρούχα. 

Φτάνοντας στο στούντιο που θα γινόταν η φωτογράφιση για το «Down Town» ; όπως αναφέρει στο κείμενό του ο δημοσιογράφος, είχε αρνητική διάθεση πιστεύοντας ότι όλα τα ΜΜΕ, θέλουν να τον «κατασπαράξουν». Από τα πρώτα κιόλας λεπτά έθεσε τους όρους του. «Ούτε γυμνά, ούτε ξυπόλητος, ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα», ξεκαθάρισε στο team του περιοδικού. Στο πλευρό του μια γυναίκα που την παρουσίασε ως οικογενειακή του φίλη, αλλά όπως αποδείχτηκε, εκτελεί χρέη μάνατζερ του. Ναι έχει και μάνατζερ πλέον ο Στάθης Στιβακτάκης, που του σηκώνει τα τηλέφωνα, κλείνει τα ραντεβού του, τον καθοδηγεί πώς να απαντήσει στις ερωτήσεις και να μην υποπέσει σε τρικλοποδιές, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του περιοδικού. 

Αν και πολλοί θεωρούν ότι αυτή η δημοσιότητα είναι σαν να κέρδισε το Τζόκερ, ο σέξι αγρότης δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Ξεσπάει και εξηγεί ότι «δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για εμένα Ευαγγέλιο. Θα παραμείνω παιδί της Κρήτης». 

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρουν ότι νυχτοπερπατάει στην Αθήνα , τον έχουν εξοργίσει. «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από το χωριό , τη γη, τον αέρα που πατώ και τη δουλειά μου. Ήρθα για δουλειές στην Αθήνα. Δεν έχω πάει σε μπαράκια και τέτοια. Μόνο σε ένα κρητικό κέντρο διασκέδασης», απαντάει με μένος. 

Ενώ δίνει τη χαριστική βολή σε κάθε κακοήθη που αναφέρεται σε εκείνον και φυσικά στον Γιώργο Λιάγκα. «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι μια κρεατομηχανή. Είναι μια παρένθεση στη ζωή μου. Η οικογένειά μου είναι παρά πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε «αμόρφωτος» και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με τέτοιους ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να πάει στην εκπομπή του». 

Ο Στάθης Στιβακτάκης αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, αν και το περιβάλλον του διαδίδει πώς έχει σχέση. Πώς αντιδράει όμως στις εκδηλώσεις θαυμασμού επώνυμων γυναικών για εκείνον, όπως έκανε πριν από λίγο καιρό η Ντορέττα Παπαδημητρίου; «Και; Δε με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad